Voedingsadvies

Persoonlijk voedingsschema

De impact van een goed en gezond voedingspatroon

Binnen Personal Gym Maas en Waal maken wij gebruik van verschillende voedingsmethodes met als belangrijkste rode draad dat het moet passen bij jou en dat je het op lange termijn goed kan volhouden.

Richtlijnen waar je je goed aan kunt houden

Zo werken wij bijvoorbeeld met koolhydraatbeperkt, eiwitrijk en intermittent fasting. Je krijgt van ons richtlijnen waarbij wij je sturen om zelf de beste keuzes te maken zodat je er de rest van je leven profijt en resultaat van hebt.

Het Vytal voedingsprogramma

Voor diegene die intensievere begeleiding wil bij het veranderen van voedingsgewoontes maken wij gebruik van het Vytal voedingsprogramma. Met dit programma wordt er precies weergegeven wat je moet gaan eten en welke boodschappen je dient te halen. Dit programma houdt ook rekening met allergieën, intoleranties en dingen die je niet lust.

Wil jij ook:

"Ik wilde graag pijnvrij motorrijden"

Kevin Meeuwisse

Mijn klachten hielden me tegen

De aanhouder vindt altijd zijn weg terug!  Kevin Meeuwisse: “Door het sporten zijn mijn
pijnklachten weg en kan ik weer lange motortochten maken!”

"Mentaal ben ik sterker"

Gaby Hommersom

Mijn conditie is belangrijk

“Ik ga met plezier sporten bij Personal Gym Maas en Waal. Door het sporten ben ik niet alleen fysiek sterker geworden, ook mentaal ben ik nu sterker. En dat vind ik juist belangrijk”

Wij helpen je graag op weg

Wil je weten wat een voedingsplan voor jou kan betekenen?

Het dagelijks leven vraagt veel van ons. Het is niet altijd gemakkelijk bewuste keuzes te maken. Welke voeding past het beste bij je zodat je energiek de dag doorkomt. Ons professionele team helpt jou hierbij.