Blessurebehandeling

Van langdurige pijn af

Op een gezonde manier bewegen voor meer energie

Denk je alles geprobeerd te hebben om van je pijn/blessures af te komen? Laat jezelf verrassen! Met behulp van Mylogenics sporen wij binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel van een cliënt op. Deze methode zorgt vaak voor spectaculaire resultaten binnen 1 behandeling.

Wat bieden wij jou?

Mylogenics™ – Instant Muscle Enhancemant Techniques. Mylogenics is een nieuwe, revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Een Mylogenics behandeling zorgt voor snelle pijnverlichting en directe verbetering van atletische prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven. Met Mylogenics worden zwakke schakels dus direct versterkt en indien nodig wordt een doelgericht trainingsschema, voedingsadvies en supplementenadvies aangeboden.

Deze behandelmethode heeft al succes geboekt bij de volgende klachten:

“Al na twee maanden nam de rugpijn af”

Stefan Janssen

Met een hernia liep ik binnen

“Ik kwam hier binnen met een hernia. Als fervent
hardloper had ik te weinig aandacht besteed aan
krachttraining. Met een stevige rugblessure liep ik
binnen en ben ik gaan trainen bij Personal Gym. Nu na vier maanden is de rugpijn bijna verdwenen en ben ik sterker geworden. Voorlopig wacht ik nog met
hardlopen, maar uiteindelijk kan ik dit wel weer
oppakken.”

"Ik wilde blessurevrij kunnen hardlopen"

Sander Smits

Ik heb mijn doel behaald

“Vroeger heb ik veel volleybal gespeeld, maar dit leverde veel blessures op. Ik kwam bij Personal Gym met als doel blessurevrij te kunnen hardlopen en dit doel heb ik behaald. Bij Personal Gym Maas & Waal wordt er gebruik gemaakt van goede apparatuur, trainingsschema’s op maat, en goede diversiteit in trainers. De ene keer wordt er wat meer gefocust op gezelligheid en de andere keer wat meer op prestaties.”

Start vandaag nog

Wij kijken graag met je mee welke stappen je kunt zetten

Loop jij ook al geruime tijd met lichamelijke klachten waar je het liefst iets aan wilt doen? Nog beter als je dit kunt combineren met de juiste oefeningen om weer meer energie te krijgen. Onze professionele trainers zijn gespecialiseerd in het behandelen van je klachten.