SMAll group training

Personal Training in kleine groepjes, werk de hele week aan je gezondheid voor slechts € 26 per week!

Maak een afspraak

Voordelen van Small Group Training

  • Altijd trainen onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer;
  • persoonlijke doelstellingen, individuele trainingsprogramma’s;
  • uitgebreide voedingsadviezen;
  • huidplooimetingen;
  • stok achter de deur, trainen op afspraak via online reserveren;
  • het plezier van trainen in groepsverband (max 7 personen);
  • onbeperkt sporten in eigen studio, binnen 43 trainingsuren (7 dagen in de week);
  • direct behandelen van kleine blessures.

Details

Small Group Training

Wat doen we?

We variëren zo veel mogelijk: van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Alle spiergroepen komen aan bod. Plezier krijgen of behouden in het sporten? Resultaat behalen dankzij optimale begeleiding? Dan zijn Small Group Trainingen echt wat voor jou!

Voor wie?

Small Group Training is voor iedereen geschikt. Ervaar het plezier van trainen in groepsverband. Ga de extra uitdaging aan tijdens een persoonlijke en gerichte training. Ook voor mensen die na hun Personal training traject willen blijven werken aan zijn of haar gezondheid.

Meer informatie over de tarieven of het rooster?

Klantervaringen

Mijn doel is aankomen.

Emiel - mijn doel was aankomen!

Ik ging van 64 kilo naar 71 kilo. Met veel meer energie!
Te lang had ik niet gesport. De reden? Veel werken en niet voldoende bezig met fit zijn. Twee jaar geleden woog ik 64 kilo en viel het anderen in mijn omgeving ook op dat ik niet fit was. Ondertussen zit ik op 71 kilo, ben ik weer sterk en energievol!
Blessure vrij en fit.

Willem - blessure vrij! Ik voetbal weer!

Vier jaar geleden liep ik bij Personal Gym binnen met een vervelende enkelblessure. Na de fysio behandelingen moest ik verder revalideren. Ik kan hier tussen mijn werk door sporten. En wat ook werkt, als je hier afmeld krijg je de volgende keer extra pittige oefeningen. Een goede stok achter de deur! Ik ben nu fitter, sterker én kan weer met m’n team mee voetballen

Ik voel me fitter en gezonder dan voorheen.

Astrid - sterke rug én superfit!

Sterke rug én superfit!
Mijn doel bij Personal Gym was mijn rug sterker maken. Ondertussen na drie jaar ben ik súperfit! En dat doel voor mijn rug is 100% behaald. De small group trainingen zijn ook altijd heel gezellig. Ik blijf zeker door trainen!
Mijn lijf helemaal in shape!

Els - helemaal in shape!

Één jaar verder en mijn lijf is helemaal in shape!
Begin 2019 ben ik bij Personal Gym gestart omdat ik een hamstring blessure had. Ondertussen is mijn hele lijf in shape en ben ik ook fit genoeg om weer lekker hard te lopen. Super toch!

Ik voel me fitter en gezonder dan voorheen.

Jos - geen excuses, gewoon doen.

Het was voor mij echt hoog tijd om fitter en sterker te worden. Ik heb zittend werk en moest echt in beweging komen. Daar zorgen ze bij Personal Gym wel voor. Geen excuses meer voor mij, gewoon lekker trainen. Ondertussen ben ik veel sterker en klachtenvrij!
Mijn lijf helemaal in shape!

Ilse - fit en 10 kg lichter!

In de zomer van 2019 ben ik bij Personal Gym gestart. Met wintersport op komst vond ik het hoog tijd om weer fit te worden. Eigenlijk was dat het hoofddoel, meer energie en fit worden. Ondertussen ben ik ook 10 kilo lichter en veel sterker. De heren van pgmw begeleiden je super goed. Voedingsschema’s en weegmomenten helpen bij het letten op je voeding. En minstens zo belangrijk, ik ga echt áltijd met plezier bij Personal Gym sporten!