SMAll group training

Personal Training in kleine groepjes, werk de hele week aan je gezondheid voor slechts € 26 per week!

Maak een afspraak

Voordelen van Small Group Training

  • Altijd trainen onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer;
  • persoonlijke doelstellingen, individuele trainingsprogramma’s;
  • uitgebreide voedingsadviezen;
  • huidplooimetingen;
  • stok achter de deur, trainen op afspraak via online reserveren;
  • het plezier van trainen in groepsverband (max 7 personen);
  • onbeperkt sporten in eigen studio, binnen 43 trainingsuren (7 dagen in de week);
  • direct behandelen van kleine blessures.

Details

Small Group Training

Wat doen we?

We variëren zo veel mogelijk: van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Alle spiergroepen komen aan bod. Plezier krijgen of behouden in het sporten? Resultaat behalen dankzij optimale begeleiding? Dan zijn Small Group Trainingen echt wat voor jou!

Voor wie?

Small Group Training is voor iedereen geschikt. Ervaar het plezier van trainen in groepsverband. Ga de extra uitdaging aan tijdens een persoonlijke en gerichte training. Ook voor mensen die na hun Personal training traject willen blijven werken aan zijn of haar gezondheid.

Meer informatie over de tarieven of het rooster?

Klantervaringen

"Kilo's afvallen en met veel meer energie! Te lang had ik niet gesport. De reden? Veel werken en niet voldoende bezig met fit zijn. Twee jaar geleden woog ik 64 kilo en viel het anderen in mijn omgeving ook op dat ik niet fit was. Ondertussen zit ik op 71 kilo, ben ik weer sterk en energievol!"

Emiel: "Van 64 kilo naar 71 kilo!"

Mijn doel bij Personal Gym was mijn rug sterker maken. Ik had daar toch echt last van en wilde actie ondernemen. Ondertussen na drie jaar ben ik súperfit! En dat doel voor mijn rug is 100% behaald. De small group trainingen zijn ook altijd heel gezellig. Ik blijf zeker door trainen!

 Astrid: "Mijn doel is 100% behaald!"

"Het was voor mij echt hoog tijd om fitter en sterker te worden. Ik heb zittend werk en moest echt in beweging komen. Daar zorgen ze bij Personal Gym wel voor. Geen excuses meer voor mij, gewoon lekker trainen. Ondertussen ben ik veel sterker en klachtenvrij! "

Jos: "Fit, sterk en pijnvrij!"