Small Group Training

Met maximaal zeven personen sporten

We variëren zo veel mogelijk: van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Alle spiergroepen komen aan bod. Plezier krijgen of behouden in het sporten? Resultaat behalen dankzij optimale begeleiding? Dan is sporten bij ons echt wat voor jou!

Lees de verhalen van onze sporters

Ga jij ook jouw doelen halen?

Els Damen

Mijn lijf helemaal in shape

Één jaar verder en mijn lijf is helemaal in shape!”
ik ben bij Personal Gym gestart omdat ik een hamstringblessure had. Ondertussen is mijn hele lijf in shape en ben ik ook fit genoeg om weer lekker hard te lopen. Super toch!

Jos Ruijs

Fit, sterk en pijnvrij

“Het was voor mij echt hoog tijd om fitter en sterker te worden. Ik heb zittend werk en moest echt in beweging komen. Daar zorgen ze bij Personal Gym wel voor. Geen excuses meer voor mij, gewoon lekker trainen. Ondertussen ben ik veel sterker en klachtenvrij! “

 Jeroen Vos

It's not a gym, it's Personal

Het dagelijks leven vraagt veel van ons. Het is niet altijd gemakkelijk bewuste keuzes te maken. Ons professionele team helpt jou hierbij. Geen sleur of verveling bij ons, je sport in een sfeervolle open ruimte in kleine teams. Er staan altijd enthousiaste personal trainers voor je klaar. Met onze persoonlijke programma’s zetten we fysieke workouts, slimme voeding en krachtige coaching in om jou te helpen in control te zijn. 

Ons aanbod

Kies de training of behandeling die bij jou past

Small Group Training

Voedingsbegeleiding

Personal Training

Blessurebehandeling

Omdat elk persoon andere wensen heeft

De stappen die wij gaan zetten met jou

Start vandaag nog

Small Group Training proberen? Plan een proeftraining

We zijn er om jou te helpen. Kom ook sporten in een sfeervolle open ruimte met een klein team. Met altijd enthousiaste personal trainers tot jouw beschikking.