Contact

Omdat elk persoon andere wensen heeft

Waarom vandaag beginnen:

Wat dacht je van een gratis intake?

Wat jouw doel ook is, wij helpen je om deze te halen!

Doelen bepalen is stap één. Om deze doelen ook te kunnen behalen is stap 2. Wij helpen we je met een persoonlijk plan. Welke voeding past bij jou en welke beweging is het meest ideaal voor jouw wensen en lichamelijke inspanningsbehoefte? Start vandaag nog zodat jij je al snel fitter en gezonder voelt.

Onze locaties

Locatie Druten

Small Group Training en Personal Training van Personal Gym Maas & Waal worden gegeven in onze eigen trainingsruimte. De locatie vind je in Westerpoort Druten.

Locatie Beneden-Leeuwen

Small Group Training en Personal Training van Personal Gym Maas & Waal worden gegeven in onze eigen trainingsruimte. De locatie vind je naast de BBC in Beneden-Leeuwen. 

Maak je sportprogramma compleet met onze partners

Onze andere sportmogelijkheden

Groepslessen

Wij bieden de leukste groepslessen met de beste instructeurs. Alles draait om plezier en resultaat! Bij Club West kun je maar liefst 41 diverse groepslessen volgen onder leiding van professionele en enthousiaste trainers! Daar zit vast iets tussen wat past bij jou.

Onbeperkt fitness

Fox Fitness is een gezellige sportschool waar jong en oud met veel plezier traint. Het professionele trainersteam ondersteunt jou met het behalen van jouw doelstellingen. In een ontspannen sfeer en met de beste materialen werk je aan je gezondheid!

CrossFit sporten

CrossFit is de meest effectieve vorm van training die er op dit moment beschikbaar is. Bij CrossFit Maas & Waal werk je samen met onze hooggekwalificeerde coaches aan een fitte en gezondere versie van jezelf. Je sport met maximaal 12 andere deelnemers sport.

Start vandaag nog

Kom een kijkje nemen in een van onze sportscholen

We zijn ervan overtuigd dat jij het meeste geluk en plezier uit je leven kan halen, wanneer je voldoende aandacht besteedt aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Jij bereikt gegarandeerd resultaat met onze fysieke en mentale aanpak.