Onze enthousiaste trainers

Professioneel team

Plezier in het sporten, daar draait het om

Plezier in het sporten is een ontzettend belangrijke intrinsieke motivatie factor. Maak het sporten leuk, uitdagend en laat de mensen proeven van de vele voordelen van gezond bewegen en eten. Dat is onze visie als personal trainer.

We zijn trots op ons professionele team van trainers. Elke trainer is gemotiveerd om jou bij je training te begeleiden zodat je met een tevreden en voldaan gevoel weer naar huis kunt. Ze hebben allemaal een passie voor sport en zijn gedreven om jou te coachen!

Historie PGMW

Personal Gym Maas & Waal wordt gerund door Jeroen Vos en Maurice Boone. Beiden zijn al jarenlang werkzaam in de fitness- en gezondheidswereld. Jeroen is onder andere zes jaar Club manager van Sportcentrum Flash geweest en is begonnen als Personal Trainer in 2013. Maurice Boone is inmiddels sinds 2009 Personal Trainer en heeft als eerste Personal Trainer in Maas en Waal de toon gezet.

Sinds 2022 is er een tweede volledig zelfstandige trainingsruimte. Naast de Personal Training werkzaamheden faciliteren we op beide locaties trainingen met kleine groepen, Small Group training. Een aanvulling en versterking van het fitness- en gezondheidsconcept. Kom jij ook in Druten of Beneden Leeuwen aan je gezondheid werken? 

Het team

Maak kennis met onze trainers

Maurice Boone

Eigenaar / Personal Trainer

Jeroen Vos

Eigenaar / Personal Trainer

Daan Stoorvogel

Small Group Gym Trainer

Jens van Deelen

Small Group Gym Trainer

Joris Janssen

Small Group Gym Trainer

Erwin Boone

Small Group Gym Trainer

Freek de Kleijn

Small Group Gym Trainer

Steven van Beuningen

Small Group Gym Trainer