Personal Training

Als je echt zelf aan de slag wilt

Het vinden van een gezonde levensstijl is niet voor iedereen even gemakkelijk. Wil je meer bewegen en gezonder eten, maar weet je niet hoe? Wat extra steun helpt! Ook als je al een gezonde levensstijl hanteert kan een personal trainer extra bieden om jouw doelstellingen te bereiken of zelfs de lat nog hoger te leggen.

Lees de verhalen van onze sporters

Ga jij ook jouw doelen halen?

Emiel van der Wielen

Mijn doel was aankomen

“Mijn doel was aankomen. Ik ging van 64 kilo naar 71 kilo. Met veel meer energie!” Te lang had ik niet gesport. De reden? Veel werken en niet voldoende bezig met fit zijn. Twee jaar geleden woog ik 64 kilo en viel het anderen in mijn omgeving ook op dat ik niet fit was. Ondertussen zit ik op 71 kilo, ben ik weer sterk en heb ik véél meer energie.

Ilse van der Vondelvoort

Ik ben gestart om fitter te worden

“In de zomer van 2019 ben ik bij Personal Gym gestart. Met wintersport op komst vond ik het hoog tijd om weer fit te worden. Eigenlijk was dat het hoofddoel, meer energie en fit worden. Ondertussen ben ik ook 10 kilo lichter en veel sterker. De heren van Personal Gym begeleiden je super goed. Voedingsschema’s en
weegmomenten helpen bij het letten op je voeding. En minstens zo belangrijk, ik ga echt áltijd met plezier bij Personal Gym sporten!”

Maurice Boone

Formuleer doelstellingen positief

Formuleer je doelstellingen altijd op een positieve manier.
Bijvoorbeeld; “Ik ga elke dag gezonder eten” in plaats van “Ik moet niet snoepen”.
Het woordje ‘moet’ geeft vaak al weerstand maar nog belangrijker is dat je hersenen het woord “niet” niet registreren. Je zegt bij het tweede voorbeeld dus continu “ik moet snoepen” tegen je onderbewustzijn. Waar denk je bijvoorbeeld aan als ik zeg “Denk niet aan een gele olifant?”

Ons aanbod

Kies de training of behandeling die bij jou past

Small Group Training

Voedingsbegeleiding

Personal Training

Blessurebehandeling

Omdat elk persoon andere wensen heeft

De stappen die wij gaan zetten met jou

Start vandaag nog

Eén op één sporten voor een optimaal resultaat

De Personal Trainer staat als coach naast je, maar daagt je ook uit om tot het uiterste te gaan. Kies voor jezelf en zet ook deze volgende stap.